Site pictogram Movie Addicts

Winnaars 10 Cloverfield Lane actie (Nu in de bioscoop)

10_cloverfield_lane_02035946_ps_1_s-low(1)

Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Haar ‘ontvoerder’ blijkt een doomsday prepper te zijn die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden.

Tot een aantal weken geleden was er er alleen een werktitel Victoria, tot er ineens een trailer verscheen met de titel 10 Cloverfield Lane en wereldwijd ging iedereen er direct vanuit dat dit een vervolg of prequel van de suprisehit Cloverfield uit 2008 is. Maar is dat wel zo?? Sinds 10 maart kunnen we het uitvinden en wij mochten 2×2 vrijkaarten en een set zaklampjes weggeven voor deze film. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was via de link mee te doen met de prijsvraag en het juiste antwoord te geven op de vraag

Prijsvraag:

Wij wilden weten in welke film Elizabeth Winstead eerder al met monsters te maken had gekregen. Het juiste antwoord waar wij naar op zoek waren was natuurlijk The Thing (prequel op de klassieker The Thing van John Carpenter welke een remake was)

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken

lelystadse

&

Xolusion

 

Gefeliciteerd de kaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

www.10cloverfieldlane.nl

www.facebook.com/CloverfieldLaneNL

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar