Site pictogram Movie Addicts

Winnaar 10 Cloverfield Lane DVD-actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

10-cloverfield-lane-bd-3d(1)

Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Haar ‘ontvoerder’ blijkt een doomsday prepper te zijn die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden.

Maandenlang stond de werktitel bekend als Victoria totdat de eerste trailer uitkwam en mensen direct de link maakte met Cloverfield uit 2008. 10 Cloverfield Lane is echter een heel andere film dan Cloverfield en eentje die zij kaarten lang tegen de borst houdt. Wij mochten de DVD van deze verrassende thriller weggeven en het enige wat jij hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen naar win@movieaddicts.nl

Prijsvraag:

John Goodman is al jarenlang een bekend gezicht met veelal bijrollen van een meer komischer aard. Kunnen jullie minimaal 2 thrillers noemen waar John Goodman in het verleden in schitterde? Juiste antwoorden waren onder andere Sea of Love, Arachnophobia, Bringing out the Dead, Flight, Fallen en Argo.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 1 winnaar getrokken.

Wim

Gefeliciteerd!!! Jij hebt de DVD gewonnen van 10 Cloverfield Lane en deze komt zo snel mogelijk jouw kant op

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar