Site pictogram Movie Addicts

Winnaars 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi DVD/Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD)

13-hours-bd-3d(1)

Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Bangazi, Libië, aangevallen door terroristen. Tijdens deze 13 uur durende aanval tonen zes elite ex-militairen moed en heldhaftigheid om een tragedie op grotere schaal te voorkomen en hierbij tegen alle verwachtingen in Amerikaanse levens te redden. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi is een fantastisch en waargebeurd actiedrama.o

Michael Bay staat niet bepaald bekend om het afleveren van kwalitatief sterke films, veelal kiest hij meer voor spektakel dan voor kwaliteit. Met 13 Hours weet hij echter de twee uitstekend te combineren. Wij mochten in samenwerking met Universal en Triple P Entertainment de DVD en Blu-Ray weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen.

Prijsvraag

Michael Bay staat zoals al eerder gezegd vooral bekend om spektakel maar wat vinden jullie nou zijn beste film. Geen foute antwoorden dit keer dus (tenzij je geen door Michale Bay geregisseerde film doorgeeft) De uitslag en winnaars worden volgende week bekend gemaakt.

Helaas waren er toch mensen die een film doorgaven welke alleen door Bay geproduceerd was, of helemaal geen titel doorgaven. Gelukkig waren er velen van jullie die dit wel hadden gedaan en hebben we een uitslag welke let wel door jullie bepaald is!!

De Top 5

Op nummer 5: Bad Boys

Op een gedeelde 3de plek: Transformers (deel 1) & The Rock

Op een gedeelde 1ste plek: Pearl Harbor & Armageddon

Winnaars:

Jason (DVD)

&

Robin (Blu-Ray)

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar