Site pictogram Movie Addicts

Review The Spy Who Dumped Me

Review The Spy Who Dumped Me

Audrey (Mila Kunis) wordt door haar vriend Drew (Justin Theroux) gedumpt, zij komt er achter dat hij voor de CIA werkt. Wanneer hij zijn spullen komt halen confronteert zij hem hiermee, maar raakt hierdoor ook verzeild in de jacht op hem. Samen met haar beste vriendin Morgan (Kate McKinnon) moet ze half Europa door om een missie af te maken. Maar zijn deze 2 dames wel opgewassen tegen al de criminelen, agenten en het bijkomende geweld??

Ik keek erg uit naar deze film, mede omdat ik Kate McKinnon een geweldige actrice vind. Ik vind vaak dat zij een film echt naar haar toetrekt met haar humor, maar in deze film vond ik haar grappen en opmerkingen net niet scherp genoeg. Soms waren ze te voor de hand liggend waardoor de grap niet goed werkte of de grap niet helemaal aan kwam. Maar ook in deze film merkte je wel dat er echt op haar ingezet was om de film te dragen als het op dat soort humor aan komt. Mila Kunis speelt een rol die we al vaker van haar gezien hebben (Bad Moms, Forgetting Sarah Marshall), maar dat betekend niet dat dit slecht is. Zij is een actrice die veel verschillende rollen kan spelen, van serieus naar dit soort rollen. En je ziet dan ook dat ze op gaat in haar rol en ervan geniet! Sam Heughan speelt Sebastian, een agent die achter Audrey en Morgan aan zit en in handen wilt krijgen waar Audrey en Morgan mee zitten opgescheept. Ik weet niet zo goed wat ik van zijn rol moet vinden. En dat komt denk ik meer door zijn manier van acteren. Het is het allemaal net niet ofzo. Ik kan mijn vinger er even niet goed op leggen, maar hij overtuigt mij niet in zijn rol.

De film gaat meteen los met Justin Theroux die verzeild raakt in een gevecht en achtervolging, dus ik zat er meteen klaar voor en dacht kom maar op met deze film, maar helaas zakte dit al vrij snel in. Ik had zo veel meer van deze film verwacht. De trailer zag er erg veel belovend uit en misschien was dat de valkuil van deze film. Mijn verwachtingen waren misschien te hoog. De film is heel rommelig en springt echt heel Europa door in een oogwenk. Wat ik al eerder zei de humor mist af en toe echt de scherpte om het echt grappig te maken. De film komt niet genoeg los, waardoor de bijna 2 uur durende film best lang aanvoelt.

Ik had gehoopt met tranen over mijn wangen van het lachen te zitten, maar helaas bleef het bij een enkele glimlach misschien een heel klein schatertje, maar meer dan dat zat er helaas niet in. De actie in de film ziet er wel redelijk goed uit en dat maakt de film af en toe nog boeiend om naar te kijken. Het had zoveel kunnen zijn en worden, maar helaas was dit het niet voor mij.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar