Site pictogram Movie Addicts

Auto’s Mad Max: Fury Road op de AutoRAI

Mad-Max-Fury-Road-banner

De twee orginele auto’s uit de nieuwe film MAD MAX: FURY ROAD zijn te bewonderen tijdens de AutoRAI 2015 in Amsterdam. Radio DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van de Coen en Sander show op 3FM hebben op speciale wijze de voertuigen onthuld in de ochtend van donderdag 23 april.

De Interceptor, de beroemde XB Ford Falcon coupe van hoofdpersoon Max Rocktansky (Tom Hardy) en The Nuxcar, de Chevrolet 5-deurs coupe van het karakter Nux (Nicholas Hoult) zullen donderdag 23 april de bezoekers verwelkomen bij de entree van Amsterdam RAI. Beide auto’s zijn exclusief alleen op die dag in Nederland te bewonderen op het buitenterrein tijdens het grootste auto-evenement van Nederland. De 59ste editie van de AutoRAI wordt gehouden van 17 tot en met 26 april in Amsterdam RAI.

De voertuigen in MAD MAX: FURY ROAD spelen een belangrijke rol in de film en ieder voertuig heeft zijn eigen karakter en doel. In de film komen ongeveer 150 verschillende auto’s voor, die ontworpen en gebouwd zijn door production designer Colin Gibson en zijn team. De voertuigen zijn speciaal gemaakt om maanden lang de ruige woestijn van Namibie te kunnen trotseren tijdens de opnames van de film.

Regisseur George Miller, bedenker van het postapocalyptische genre en meesterbrein achter de legendarische Mad Max-cyclus, komt met “Mad Max: Fury Road”. Dit verhaal neemt ons mee terug naar de wereld van de ‘Road Warrior’, Max Rockatansky (Tom Hardy).

Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door Furiosa (Theron), door de woestenij trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’.

De hoofdrollen in deze nieuwe Mad Max-film worden gespeeld door Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”) als Mad Max, Oscar-winnares  Charlize Theron (“Monster,” “Prometheus”) als Furiosa en Nicholas Hoult (“X-Men: Days of Future Past”) als Nux.

 

Vanaf 14 mei zal MAD MAD: FURY ROAD in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Ook in 3D.

Kijk voor meer informatie op de website: www.MadMaxFuryRoad.nl

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar