Site pictogram Movie Addicts

P!nk: All I Know So Far (vanaf 21 mei te zien op Amazon Prime)

P!nk: All I Know So Far (vanaf 21 mei te zien op Amazon Prime)

Als groot, misschien wel super groot, fan van P!nk keek ik met smart uit naar deze documentaire. Een kijkje in het tourleven van P!nk en daardoor meteen een beetje in haar eigen leven, dat leek mij wel heel gaaf! De tour van deze concertreeks was ik gelukkig gezegend om het concert in de Arena bij te mogen wonen. De, voor haar, eerste in de reeks.

De documentaire begint dan ook in Amsterdam en het concert in de Arena. Heel leuk om alles er omheen en achter de schermen te zien, wanneer je zelf het concert hebt bij mogen wonen. Wat een gaaf concert vonden wij het, super genoten! De Arena staat erom bekend dat het geluid minder is en dat het snel galmt, maar op de plek waar wij stonden (vrij vooraan vlakbij het podium) was daar niet veel van te merken en was zelfs het geluid top! Het is dan ook grappig om te zien dat zij na dit concert zegt: “Wat een afgang! Als ik hier zoveel geld voor had betaald voor een kaartje, parkeren en eten en drinken dan was ik echt pissed geweest! Dit kon echt niet! Waarop mijn vriend en ik elkaar aankeken en dachten, nou daar hebben wij niet veel van gemerkt, was echt een super avond en een top concert!

ZIj doelde dan vooral op dat haar podium niet goed ingedeeld was, waardoor zij zich het schompes moest rennen om steeds op tijd op het goede punt te staan en dus vaak niet goed in haar adem zat. Daar was echt helemaal niets van te merken tijdens het concert en zelfs niet tijdens deze documentaire. P!nk is, zoals ik al had verwacht, een heel mooi en warm persoon. Ondanks dat de tour om haar draait, zorgt zij binnen haar gezin dat het niet om haar draait. Zij blijft betrokken bij haar gezin en alles wat daar bij komt kijken. De kinderen kennen het hele team door en door, waardoor zij makkelijk haar repetities kon doen (al rennen de kinderen er vaak genoeg gewoon tussendoor). Ook tijdens de concerten gaan de kinderen mee om te kijken. Er komt duidelijk naar voren dat voor P!nk haar kinderen altijd voor gaan, maar soms zit het tour leven haar wel een beetje in de weg. Ze hebben een hele open opvoeding, waarbij de kinderen de ruimte hebben/krijgen om zichzelf te zijn en voor zichzelf op mogen komen. Wanneer WIllow haar thuis mist en haar vriendinnen, durft zij dit hardop uit te spreken en gaat zij met P!nk het gesprek aan en legt haar wensen uit.

Ook gaat het gezin zonder al te veel bodyguards over straat en eten ze gerust met het hele team in een restaurant of nemen plaats op een terrasje. Wanneer er mensen langs lopen die P!nk geweldig vindt, wil zij zelfs met hen op de foto i.p.v. andersom! Heerlijk als je nog zo “normaal” kan zijn, wanneer je zo een wereldster bent als P!nk! Ze is heel hecht met haar hele team, zij vindt dat zij niet het belangrijkste is, maar iedereen heeft net zoveel waarde. Want bijvoorbeeld zonder haar dansers kan zij geen show neerzetten. Waardoor zij iedereen als gelijke ziet, zoals het eigenlijk wel hoort. Op haar social media is zij ook nauw bij betrokken en reageert zij heel vaak zelf. Ik werd geraakt door een verhaal wat zij voorlas van een fan die haar een dm had gestuurd. Ik kon mij daar heel erg in verplaatsen. De kracht die ik uit haar muziek kan halen is ongekend. Of het nou steun, kracht, plezier of herkenning is, ik heb echt een rijtje nummers die mij door bepaalde situaties hebben geholpen en wanneer ik ze nu hoor dat nog steeds doen. Daar zullen meer mensen zich in herkennen. Dit komt dan ook mooi naar voren in deze documentaire. Ben je een fan van P!nk dat moet je deze documentaire zeker gaan kijken! Maar ook wanneer je niet heel bekend bent (wat ik mij bijna niet kan voorstellen) of niet veel met haar hebt is dit zeker het kijken waard! 

Misschien juist in een wereld waar mensen steeds meer aan zichzelf denken is dit misschien wel een extra feel good docu, waarbij je jezelf niet boven een ander plaatst, maar de waarde van elk persoon ziet. Daar kunnen veel mensen wat van leren! En voor ik het vergeet er zijn ook veel mooie beelden te zien en te horen van de fantastische optredens welke P!nk gegeven heeft tijdens haar tour oftewel voor mij was dit een allesomvattend beeld van de persoon P!nk tijdens haar tour.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar