Site pictogram Movie Addicts

Agent Carter nu ook te zien in Nederland

Ver voordat Agent Coulson en zijn ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ de wereld beschermden tegen het kwaad, was daar al Agent Peggy Carter. Een sterke en onafhankelijke vrouw die leeft in een tijdperk waar mannen de regels bepalen. Maar Peggy Carter kun je beter niet onderschatten.

Het is 1946 en Peggy heeft het zwaar nu de mannen weer terug naar huis keren. Tijdens de oorlog heeft ze als geheim agent gewerkt voor de SSR (Strategic Scientific Reserve). Nu de mannen terug zijn en weer op hun oude plek zitten, mag Peggy slechts aan de slag als administratief medewerkster. Ze mist het veldwerk en verlangt er naar om terug te keren naar haar baan als geheim agent. Ook in haar privé leven ondergaat ze grote veranderingen nu haar grote liefde – Steve Rogers (Captain America) – omgekomen is bij een vliegtuigongeluk tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Wanneer miljonair Howard Stark wordt verdacht van Hoogverraad, is Peggy de enige die hij nog kan vertrouwen. Met de hulp van Stark’s butler Edwin Jarvis gaat Peggy op onderzoek uit om zijn naam te zuiveren. Ondertussen moet ze haar leven als geheim agent, administratief medewerker en vrijgezelle vrouw balanceren. En een alleenstaande vrouw zijn in het Amerika van de jaren ’40, blijkt toch lastiger dan gedacht.

De films Marvel’s Captain America: The First Avenger en Marvel’s Captain America: The Winter Soldier heeft Marvel geïnspireerd om Agent Carter te produceren. De eerste twee seizoenen zijn voor het eerst in Nederland te bekijken met ABC Studios On Demand. ABC Studios On Demand zie je zonder extra kosten binnen MyPrime van Ziggo, bij het pluspakket van KPN en bij Videoland Unlimited.

ABC Studios
ABC Studios is toonaangevend in het ontwikkelen, produceren en strategisch distribueren van entertainment (TV-)content over diverse lineaire kanalen en digitale platformen. ABC Studios is onderdeel van The Walt Disney Company en produceert populaire hitseries, zoals Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Lost, Scandal, Once Upon a Time, Castle, Devious Maids en Criminal Minds. Andere hitseries die geproduceerd zijn door ABC Studios zijn onder andere Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. en How To Get Away With Murder. Deze series zijn gelicenseerd door mediapartners via Disney Media Distribution.

Marvel Entertainment
Marvel Entertainment, LLC, een volledig dochterbedrijf van The Walt Disney Company, is een van ’s werelds meest prominente entertainment bedrijven dat gebaseerd is op personages en gebouwd op een bewezen bibliotheek van meer dan 8000 personages die in een rol hebben gespeeld in verschillende media over de afgelopen 70 jaar. De Marvel franchises zijn terug te zien in entertainment, licensing en publishing. Meer informatie is te vinden op de officiële website van Marvel.

© 2015 MARVEL.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar