Site pictogram Movie Addicts

Amsterdam Halloween Festival 2015

 Print

Het 15e jaarlijkse Halloween-kostuumfeest van Amsterdam Spook 

Halloween was afgelopen weekend alweer halverwege! Dat betekende: nog maar 176 nachtjes slapen tot de 15e editie van het jaarlijkse kostuumfeest van Amsterdam Spook en het 6e jaarlijkse Amsterdam Halloween Festival. Aangezien we 365 dagen per jaar aan Halloween denken, zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor een gruwelijk goed festivalprogramma en een kostuumfeest om een moord voor te doen.

Amsterdam: Halloweenhoofdstad van Europa

Vorig jaar bestonden de festivalevenementen uit onder meer een Halloweendiner, een rollerskate-avond, een nachtelijke horrorfilmmarathon, make-upworkshops en Spooks beruchte (uitverkochte) kostuumfeest in Hotel Arena met het thema ‘The Underworld’.

Met een jaarlijks Halloweenfestival wilde Amsterdam Spook op de kaart zetten als dé Europese (spook)stad op het gebied van Halloween. Het festival kreeg niet alleen volop nationale persaandacht, maar kwam zelfs op enkele wereldwijde ranglijsten terecht.

Meer dan een feestje

Wat onderscheidt Spook van de rest? Amsterdam Spook geeft een grappige, authentieke draai aan Halloween en we nemen onszelf niet al te serieus. Het gaat niet om bekende dj’s of massale feesten: ons bloed gaat sneller stromen van kostuums, thema’s, decors, SFX-artiesten, performers, mensen die creatief samenwerken en vrijgevochten buitenbeentjes.

Meer over Stichting Amsterdam Spook: http://halloweenamsterdam.com/about

29 oktober – 1 november 2015: Amsterdam Halloween Festival

Het 6e jaarlijkse festival vindt plaats van 29 oktober – 1 november 2015. Spook zal opnieuw samenwerken met authentieke, duistere en verstoorde Nederlandse Halloweenfreaks om een killer programma voor 2015 samen te stellen.

31 oktober 2015: Halloween-kostuumfeest

Het Halloween-kostuumfeest van Amsterdam Spook wordt gehouden op 31 oktober 2015. Dit jaar zie je een breder aanbod van performers en artiesten en een paar technologische tricks & treats. Meer informatie wordt begin juni bekendgemaakt. 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar