Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Angry Birds DVD/Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

angry_birds_de_film_02038146_ps_1_s-low

Angry Birds: De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

In een jaar waarin er weer veel gameverfilmingen onze kant op zijn gekomen en nog gaan komen was Angry Birds het meest uitdagend aangezien de makers een film moesten maken van een spel welke draait om het afschieten van vogels op varkens. Na een een succesvolle run in de bioscoop is deze leuke animatiefilm uit op DVD en Blu-Ray en wij mogen in samenwerking met Sony Home Entertainment NL van ieder er 1 weggeven. Doe via onderstaande link mee met de prijsvraag en maak kans op een Blu-Ray of DVD

Prijsvraag 

Wij wilden drie films weten welke terugkwamen in de Angry Birds spellen. Juiste antwoorden waren uiteraard Transformers, Star Wars en Rio.

Na even afwachten hebben de prijzen binnen en hebben we 2 winnaars getrokken uit de vele juiste inzendingen

vertigoal (Blu-Ray)

&

Hailey (DVD)

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar