Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Angry Birds prijzenpakket actie

angry_birds_de_film_02038146_ps_1_s-low(1)(1)

De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Het heeft even mogen duren, maar vanaf 18 mei is het eindelijk zover, Angry Birds: De Film komt eindelijk in de bioscoop uit in zowel de Nederlandse als de originele Engelstalige versie in 2D en in 3D. Wij mogen 3x een rugzakje en een mobielhoesje van de film weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mee te doen met de prijsvraag.

Prijsvraag:

Het verhaal draait natuurlijk om Red, de originele Angry Bird, maar door de jaren heen zijn er een hoop andere vogels met hun  eigen eigenschappen. Wij willen weten wat jouw favoriete vogel is? (mag ook met eigenschap beschreven worden)

De populairste Angry Birds door jullie verkozen zijn:

1. Bomb

2. Chuck

3. Stella

Uit iedereen die gestemd heeft hebben we 3 winnaars getrokken

Lauraaa

&

Sandra

&

Spawn

 

Gefeliciteerd!!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

www.angrybirdsfilm.nl

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar