Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Annabelle: Creation vrijkaartenactie (Nu in de bioscoop)

Winnaars Annabelle: Creation vrijkaartenactie (Nu in de bioscoop)

Ze is terug!

Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit, besluit het stel een non en een aantal weesmeisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.
New Line Cinema en regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films.

In samenwerking met Warner Bros NL mogen wij 3×2 vrijkaarten weggeven voor de prequel op Annabelle welke nog angstaanjagender beloofd te zijn dan de eerste film. Wil je kans maken op de vrijkaarten en andere leuke goodies doe dan snel mee met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Regisseur David F. Sandberg maakte in 2016 een zeer geslaagd regiedebuut met een verrassend sterke horrortitel, Weten jullie welke film dat was? Het juiste antwoord was natuurlijk Lights Out

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 3 winnaars getrokken

Jimmy

&

Nancy

&

Jean

Gefeliciteerd!!! De kaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op

www.AnnabelleCreation.nl

volg #AnnabelleCreation op verschillende social media

Trailer

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar