Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Anomalisa DVD-actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

anomalisa-bd-3d(1)

Michael Stone, getrouwd, vader en gerespecteerd auteur, is totaal verlamd door de sleur van alledag. Op zakenreis naar Cincinnati, waar hij een toespraak moet houden op een congres voor klantenservicemedewerkers, neemt hij een kamer in het Fregoli Hotel. Daar ontdekt hij tot zijn grote verbazing een mogelijke uitweg uit zijn wanhoop als hij de onopvallende Lisa ontmoet, een salesmedewerkster van bakproducten uit Akron. Misschien is zij wel de liefde van zijn leven, maar misschien ook niet.

Anomalisa was een kleine maar onder de filmcritici zeer bejubelde titel welke, niet onterecht, ook genomineerd werd voor een Oscar. Nu de film uit is op DVD en Blu-Ray mochten wij de DVD weggeven en het enige wat je hoefde te doen om kans te maken het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen naar win@movieaddicts.nl.

Prijsvraag:

Regisseur Charlie Kaufman timmert al even aan de weg als schrijver en filmmaker. Als schrijver heeft hij zelfs al Oscar goud binnen gesleept voor een van mijn favoriete films aller tijden Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Voor welke, overigens ook briljante, film ontving Charlie Kaufman zijn eerste Oscarnominatie? Het juiste antwoord is uiteraard Being John Malkovich

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 1 winnaar mogen trekken en dat is:

Mariska

Gefeliciteerd!!! De DVD van Anomalisa komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar