Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Ant-Man DVD/Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

Untitled(27)

 

Met Ant-Man gaat Disney verder met het uitbouwen van het Marvel universum. En wederom weten ze een vermakelijke film af te leveren met een nieuwe onverwachte held. Paul Rudd (vooral bekend uit komedies als I Love You Man en Role Models) speelt de net vrijgekomen crimineel Scott Lang welke op het rechte pad probeert te blijven zodat hij zijn dochter weer mag zien. Hij raakt echter al snel betrokken bij een kraak die anders loopt dan hij zou verwachten. Hij komt onder de hoede van Hank Pym (Michael Douglas) een briljante uitvinder welke in Scott zijn ideale opvolger ziet.

Wij mochten in samenwerking met Disney zowel een DVD als Blu-Ray weggeven. Om kans te maken hoefde je alleen het juiste antwoord op onderstaande  prijsvraag in te sturen en vergeet niet je voorkeur voor DVD of Blu-Ray te vermelden.

Prijsvraag

Wij wilden minimaal één superheld van Marvel weten welke de komende jaren voor het eerst zijn of haar eigen film gaat krijgen? Goede antwoorden zijn onder andere Deadpool, Doctor Strange en Gambit.

Wij feliciteren

CiviX (Blu-Ray)

&

elstim

De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op en wij wensen jullie alvast veel kijkplezier!!!

 

Trailer

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar