Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Arrival Winactie (Nu in de bioscoop)

arrival_02038416_ps_2_s-low-1

Arrival is een intrigerende thriller van regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners). Als op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks (Amy Adams) de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly (Jeremy Renner) koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s waarmee ze zichzelf, en mogelijk de hele mensheid, in gevaar brengt.

Met Arrival lijkt Denis Villeneuve  zich definitief te vestigen als een van de betere regisseurs van dit moment. Wij mogen in samenwerking met Universal 2×2 vrijkaarten weggeven plus hoodies. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Arrival is natuurlijk niet de eerste film welke het onderwerp tackelt van buitenaards contact. kunnen jullie nog drie films noemen welke draaien om dit onderwerp? Juiste antwoorden waren onder andere E.T., Close Encouters of the Third Kind, Men in Black, Independence Day, Signs en War of the Worlds.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

mike1131

&

ruud1980

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten en hoodie komen zo snel mogelijk jullie kant op.

www.arrivalfilm.nl

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar