Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Atomic Blonde prijzenpakket-actie (Nu in de bioscoop)

Winnaars Atomic Blonde prijzenpakket-actie (Nu in de bioscoop)

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit.  Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.  Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2).

Sinds vorige week draait de knallende actiehit Atomic Blonde in de bioscopen en in samenwerking met Universal NL en Triple P Entertainment mogen wij 3 prijzenpakken inclusief vrijkaarten weggeven voor deze film. Wat je moet doen om kans te maken? Het juiste antwoord mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Charlize Theron is een van de meest veelzijdige actrices die er rondloopt. Met een Oscar op zak wisselt zij al jaren kleinere films af met knallende actiefilms. Kunnen jullie nog 3 actiefilms noemen waarin Charlize Theron een grote rol in speelde? Andere actiefilms waren natuurlijk Aon Flux, Mad Max: Fury Road, The Italian Job, Reindeer Games en The Fate of the Furious

Uit de vele juiste antwoorden hebben wij 3 winnaars getrokken

Kees

&

Justin

&

Ferdi

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar