Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Bad Neigbours 2 prijzenpakket-actie

bad_neighbours_2_02038216_ps_2_s-low(1)

OMG, het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel 1: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Ze schakelen de hulp in van hun vorige buurman, gespeeld door Zac Efron.

In samenwerking met Universal mogen wij 2x een leuk prijzenpakket weggeven van de film Bad Neighbours. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Beter een goede buur dan een verre vriend wordt er vaak gezegd, maar in hoeveel gevallen is dat ook echt zo? We hebben allemaal wel buren gehad (of hebben ze nog steeds) die ons mateloos kunnen irriteren. De vraag is heb je je buren ooit wel eens terug gepakt of zou je dat willen doen. Wij willen weten hoe je je buren hebt teruggepakt of hoe je ze zou willen terugpakken?

Vertel ons hieronder hoe jij je buren zou terugpakken voor alle irritaties en vergeet daarbij niet je gegevens goed in te vullen.

We hebben een aantal bad ass antwoorden ontvangen van terroriseren met belletje trek in de nacht tot de vreemdelingenpolitie inschakelen. Meest originele antwoord was echter de overbekende krant in de fik steken maar niet met poep maar met glitterbommen erin (want vrouwen poepen niet die leggen glitterbommen)

Wij feliciteren

suus

&

Spawn

De prijzen komen zo snel mogelijk naar jullie toe toe

www.badneighbours2.nl

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar