Site pictogram Movie Addicts

Barbara Sloesen en Sanne Vogel toegevoegd aan cast ‘Onze Jongens’

Barbara Sloesen en Sanne Vogel zijn toegevoegd aan de cast van Onze Jongens, de heetste film van dit najaar.  Beide actrices werkten al eerder samen met succesvolle regisseur Johan Nijenhuis. Eerder werd bekendgemaakt dat Jim Bakkum en Martijn Fischer een hoofdrol spelen in de sexy komedie. Naast deze vier acteurs, maken Juvat Westendorp, Ilse Warringa, Tarikh Janssen, Eldrick Gijsbertha en Matheu Hinzen de cast compleet.

Wanneer twee bouwvakkers een gat in de markt ontdekken staan de dames in de rij om gebruik te maken van hun swingende expertise. Zodra ze besluiten in zee te gaan met Sid, een doorgewinterde professional, gaan de zaken zo goed dat het moeilijk blijkt werk en privé gescheiden te houden.

De opnames starten 13 juni in Nederland. Daarnaast zal de crew voor enkele cruciale scènes ook afreizen naar een wel heel bijzonder locatie.

Onze Jongens wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis & Co in coproductie met AVROTROS. Johan Nijenhuis was eerder verantwoordelijk voor bioscoophits Costa, Verliefd op Ibiza, Toscaanse bruiloft en Rokjesdag. Entertainment One Benelux verzorgt de distributie. Onze Jongens zal dit najaar de temperatuur in de Nederlandse bioscopen doen stijgen.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar