Site pictogram Movie Addicts

Bats, Bones & Dice is helaas gecanceld!!!

De eerste editie van Bats, Bones & Dice zal dus niet plaatsvinden op 29 en 30 oktober 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht. De organisatie kreeg geen programma rond welke aan hun hoge eisen zou voldoen. Gelukkig is er ook goed nieuws want de CDutch Comic Con X-mas edition is verplaatst naar de Jaarbeurs in utrecht en beloofd groots te worden. Met Halloween zullen we os dus gaan richten op de verschillende andere evenementen welke plaats zullen vinden, en daarvan zijn er genoeg.

Eindelijk is daar een echte horrorbeurs en de organisatie wind er geen doekjes om met een aantal iconische gasten welke een aardige griezelreputatie hebben opgebouwd op film en TV hieronder hebben we een aantal gasten benoemd welke al zijn aangekondigd waarbij de eerste meteen een personal favorite is al was het alleen om zijn bijrol in From Dusk Till Dawn als Sex Machine. Halloween beloofd een bijzonder evenement te worden en Bats, Bones & Dice is een toevoeging welke perfect aansluit bij de vele feesten, optochten, films en andere activiteiten.

Acteurs

Tom Savini is bekend als acteur in From Dusk Till Dawn, Machette , Django Unchained, Dawn of the Dead. Naast zijn acteerwerk is Tom ook bekend om zijn make up en special effects kunsten. Hij deed dit in de meeste films van George A. Romero, onder andere; Dawn of the Death, Day of the Dead en Monkey Shines. Hij heeft ook gewerkt aan cult horror klassiekers zoals Friday the 13th en The Texas Chainsaw Massacre 2. Als regisseur heeft Tom de remake van de horror klassieker Night of the living Dead gedraaid. Daarnaast werkt hij nog altijd volop mee aan vele horrorproducties Deze man weet dus werkelijk alles van de horror scene!

De Amerikaanse actrice, producer en schrijfster Naomi Grossman is onder de fans bekend als het personage Pepper in seizoen 2 en 4 uit de serie American Horror Story. Dankzij Naomi’s schitterende en intrigerende vertolking werd de onschuldige en naïeve Pepper al snel een favoriet van de serie. In de serie lijdt het personage aan microcefalie, waardoor Naomi iedere dag drie uur in de make-up stoel zat om deze transformatie waar te maken. Eenmaal getransformeerd paste Naomi perfect in het thema van de show: een rondreizende Freakshow. Speciaal voor deze rol scheerde ze haar hoofd kaal en doneerde haar lokken aan Locks of Love, een non-profit organisatie voor kinderen die door ziekte haarverlies lijden. Naast haar vertolking van Pepper heeft Naomi verschillende one-woman shows op haar naam staan en is ze actief is theater, improvisatietoneel en het komische korte filmcircuit. Daarnaast is dit multi-talent ook getalenteerd schrijfster en producer.

De Canadese actrice Samantha Ferris is vooral bekend van haar rollen als Ellen Harvelle in de iconische serie Supernatural (welke alweer zijn 12 seizoen ingaat in oktober) en Nina Jarvis in The 4400, maar speelde ook rollen in series zoals Stargate SG-1, Smallville en Battlestart Galactica. Daarnaast was ze ook te zien in een aantal films, waaronder The Tall Man en Along Came a Spider!

Muziek

Serenity,

Deze Oostenrijkse symfonische metal band zal het podium claimen op de zaterdag tijdens Bats, Bones & Dice.
Serenity mixt zware metal riffs met symfonische en orkest stukken. Verwacht dus een paar mooie headbang-momentjes, gemixt met muzikale bekwaamheid.

Batmobile

Batmobile is geen kleine band. Dit is een van de meest invloedrijke psychobilly bands ter wereld! En ze komen uit Nederland! Batmobile werd opgericht in 1983 en na een aantal jaar Elvis cover spelen, besloten de heren dat het tijd was om hun eigen muziek te maken. En daar gooiden ze een gezonde dosis punk-rock bovenop. Batmobile werd opgericht in 1983 en na een aantal jaar Elvis cover spelen, besloten de heren dat het tijd was om hun eigen muziek te maken. En daar gooiden ze een gezonde dosis punk-rock bovenop.

Kiss Lickss

Kiss Lickss zal hun spectaculaire en extravagante show op Bats, Bones & Dice neerzetten. Ze weten als geen ander die herkenbare 70s KISS sound live te reproduceren en hun shows zitten vol special effects, confetti shooters, flamejets en bloed- en vuurspuwen! En vergeet natuurlijk niet de herkenbare KISS make-up, KISS kostuums met de enorme plateauzolen en de beruchte Marshall backline!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar