Site pictogram Movie Addicts

Beleef (gratis) de Oscaruitreiking in Filmtheater Hilversum in de nacht van 10 op 11 maart

<strong>Beleef (gratis) de Oscaruitreiking in Filmtheater Hilversum in de nacht van 10 op 11 maart</strong>

In de nacht van zondag 10 op maandag 11 maart ben je vanaf 23.30 uur welkom in de Rode zaal Filmtheater Hilversum om (gratis) de feestelijke uitreiking van de Oscars live te volgen. Voor de ceremonie begint, worden beelden van de Amerikaanse rode loper vertoond en kan je aan de bar een “voting ballot” krijgen, waarop je jouw voorspellingen aan kan kruisen. Het programma eindigt circa 04.00 uur – een latertje! Toegang is GRATIS, maar om zeker te zijn van een plekje adviseren we je te reserveren. Dat kan via deze link.

In het weekend voorafgaand aan de uitreiking van de Oscars, zaterdag 9 en zondag 10 maart, vertoont het filmtheater de genomineerde films nog een laatste keer, zodat je beslagen ten ijs naar de ceremonie kunt komen kijken. Genomineerde films als Killers of the Flower Moon, Poor Things, The Zone of Interest, The Holdovers, Past Lives, Oppenheimer, Barbie, Maeatro, Das Lehrerzimmer, Perfect Days, Anatomy of a Fall staan op de rol.

Ook te zien in het Oscarweekend: een voorpremière van de veelgeprezen en indrukwekkende docu-fictiefilm  Four Daughters (vanaf 11 april dagelijks te zien). Op vrijdag 8 maart, maandag 11 maart en woensdag 13 maart vertoont het filmtheater eveneens American Fiction. Deze voor vijf Oscars genomineerde romcon zou oorspronkelijk niet worden uitgebracht in Nederland, maar is door een gezamenlijke inspanning van de Nederlandse filmtheaters nu toch drie keer te zien. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor het hele programma hier.

Adres: Filmtheater Hilversum, Herenplein 5, 1211 DR Hilversum
Oscar filmmarathon: zaterdag 9 maart t/m zondag 10 maart
The Oscars Live 2024 – Award Ceremony (toegang gratis): zondag 10 maart, aanvang 23.30 uur, einde 04.00 uur

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar