Site pictogram Movie Addicts

Bijna 3000 kleuters lachen om Buurman & Buurman tijdens grootste Kinepolis Kleuterbios ooit

Het bekende klusduo Buurman & Buurman had zich geen enthousiaster publiek kunnen wensen. Op zondag 8 april kwamen bijna 3000 kleuters naar de speciale Kinepolis Kleuterbios om de voorpremière van de nieuwe animatiefilm te bekijken.

Met een bekertje limonade en een ballonnenzwaard in de hand rent Jochem (4) naar het springkussen. “Ik kan hoger,” roept hij naar Naomi (3,5), die haar eenhoorn-ballon stevig vasthoudt tijdens het springen. Voordat de wedstrijd los kan barsten, roepen hun moeders: “De film gaat beginnen!”

Klusgrage buurmannen
Door heel Nederland start in 15 Kinepolis bioscopen op hetzelfde moment de nieuwe film van Buurman & Buurman. In dit avontuur gaat er van alles mis tijdens het klussen aan hun nieuwe huis. De elektrische grasmaaier op zonne-energie is toch niet zo handig en ook de mol in de tuin zorgt voor problemen. Buurman & Buurman hebben een nieuw huis is vanaf 26 april te zien bij Kinepolis.

“Wat een grote televisie!” roept Kevin (5) terwijl hij met zevenmijlslaarzen de trap opklimt op weg naar zijn stoel. Hij straalt helemaal als hij na afloop van de film een Filmdiploma met zijn naam erop krijgt. Ook het filmboekje waarin hij zijn filmtickets kan sparen, bewaart hij goed.

Jonge filmfans
Speciaal voor de allerkleinsten dempt Kinepolis tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. De eerstvolgende Kleuterbios is op 27 mei. Tijdens deze Disney Junior Party zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Koop nu je tickets!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar