Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Bloodline DVD/Blu-Ray-actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

bloodlineBD(1)

BLOODLINE, van de makers van Damages, vertelt het intrigerende verhaal van de familie Rayburn die eigenaar is van een resort in Key West en de meest duistere geheimen van het eiland bewaakt. Als de verloren zoon en het zwarte schaap (Ben Mendelsohn) terugkeert voor een familiereünie dreigt hij de kwetsbare façade van de familie te verwoesten en een leven vol wandaden aan het licht te brengen. Zijn twee broers en zus zijn nu genoodzaakt hun geschillen bij te leggen om hun familie samen te houden en te beslissen wat ze het beste kunnen doen. In dit veelgeprezen en verslavende eerste seizoen spelen vele sterren, waaronder Kyle Chandler, Oscar®-winnaar Sissy Spacek (1980, Beste Actrice, Coal Miner’s Daughter) en de voor een Oscar®-genomineerde Sam Shepard (1983, Beste Bijrol, The Right Stuff ) en houdt je tot het schokkende einde op het puntje van je stoel. 

In samenwerking met Sony Home Entertainment NL mogen wij een DVD en Blu-Ray weggeven van Bloodline welke nu uit is op DVD en Blu. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is via onderstaande link mee te doen met de prijsvraag en ons het juiste antwoord te geven op de prijsvraag.

Prijsvraag 

Wij wilden weten welk castlid een Golden Globe nominatie in de wacht sleepte voor zijn of haar rol. Het juiste antwoord was uiteraard Ben Mendelsohn

Uit de juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken

rednas (Blu-Ray)

&

mdek (DVD)

 

Gefeliciteerd!!! de DVD en Blu-Ray komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

Trailer

Bloodline S1 Copyright: © 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Voor meer informatie over releases van Sony Home Entertainment NL kijk op Facebook

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar