Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Blu-Ray-actie X-Men Apocalypse

xmen

Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s XMen universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leidinggeven aan een team van jonge XMen om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

Het sluitstuk van de tweede X-Men trilogie is uit en wij mogen in samenwerking met Fox Home Entertainment NL de Blu-Ray weggeven van X-Men Apocalypse. Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op deze Blu-ray is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Bryan Singer verzorgd met Apocalypse de afsluiter voor deze trilogie, maar hoeveel X-Men films heeft hij nu in totaal geregisseerd? Het juiste antwoord is natuurlijk 4 delen. X-Men, X2, Days of Future Past en voorlopig als laatste Apocalypse

Uit de vele juiste inzendingen hebben we een winnaar mogen trekken

elstim

Gefeliciteerd!!! De Blu-Ray komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Mail je antwoord naar win@movieaddicts.nl en vergeet daarbij niet je adresgegevens te vermelden.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar