Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Blu-Ray/DVD actie Zoolander

zoolander-2-dvd-3d(1)

Long time no Z. Een mysterieuze seriemoordenaar is bezig met het vermoorden van ’s werelds knapste mensen, en haute shot agente Valentina Valencia (Penélope Cruz) komt erachter dat ex-modellen Derek (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) de enigen zijn die haar naar de moordenaar kunnen leiden. Derek en Hansel moeten hun modellencarrière nieuw leven in blazen om zo de modewereld te redden. Er staat hen maar één ding in de weg: de crimineel Mugatu (Will Ferrell) en zijn modeprotegé (Kristen Wiig). Zet je schrap voor een gevaarlijk en sexy avontuur gekleed in een hilarisch jasje.

Na 15 jaar is daar het melige vervolg op het inmiddels iconische Zoolander en wij mochten in samenwerking met Triple P Entertainment de DVD weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken op de DVD was het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen naar win@movieaddicts.nl.

Prijsvraag

Wij wilden nog drie films weten waarin Ben Stiller samen met Owen Wilson te zien was. Goede atwoorden waren onder andere The Royal Tenenbaums, Meet the Parents plus vervolgen, The Night at the Museum films, Starsky and Hutch en Permanent Midnight.

Uit de vele juiste antwoorden hebben we twee winnaars getrokken

Edwin (DVD)

&

Pascal (Blu-Ray)

 

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Mail je antwoord naar win@movieaddicts.nl en vergeet daarbij niet je adres te vermelden

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar