Site pictogram Movie Addicts

Brexit, the Uncivil War 29 maart verkrijgbaar op DVD

29 maart, de dag van de Brexit. Of niet? BBC is recht voor zijn raap met de komst van hun nieuwste film ‘Brexit, the Uncivil War’ met Benedict Cumberbatch.

 

Gaat het echt gebeuren? Klokslag 00.00 uur in de nacht van 29 maart op 30 maart treedt het Verenigd Koninkrijk officiëel uit de Europese Unie. Of niet? De BBC speelt hier uitermate slim op in door het uitbrengen van hun nieuwste film. Brexit, the Uncivil War verschijnt 29 maart op DVD. Brexit, the Uncivil War gaat over de koortsachtige strijd van het winnen van stemmen voor het Brexit- referendum. Nog nooit is het land zo verdeeld geweest en staan voor- en tegenstanders lijnrecht tegenover elkaar. Campagneleider van de voorstanders Dominic Cummings, gespeeld door de welbekende Engelse acteur Benedict Cumberbatch, neemt je mee in deze tijd van verkiezingen. De politieke wereld staat op scherp en houdt Brexit al maanden nauwlettend in de gaten. Het Verenigd Koninkrijk is de eerste lidstaat dat besluit de EU te verlaten. Wat zullen de gevolgen zijn voor de rest van
Europa? Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Kijk nu de indrukwekkende BBC film: Brexit, the Uncivil War op DVD.

De zomer van 2016 is een roerige periode in het Verenigd Koninkrijk. Het referendum over de Brexit is in aantocht en voor- en tegenstanders voeren koortsachtig campagne. Ook achter de scher- men zijn beide kampen hard aan het werk om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Campagneleider van de voorstanders is Dominic Cummings (Benedict Cumberbatch; Sherlock, The Imitation Game). Hij wil slimme algoritmen inzetten om verborgen stemmers op te sporen op internet. Maar deze aanpak is op zijn zachtst gezegd omstreden en het duurt niet lang of traditionele eurosceptici krijgen het aan de stok met moderne Brexiteers. Brexit is een vlijmscherpe en tegelijk humoristische film over een referendum dat de toekomst van het Verenigd Koninkrijk voorgoed zou veranderen – en bovendien een enorme impact zou hebben op het internationale politieke landschap.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar