Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Burnt DVD-actie (Nu verkrijgbaar op DVD)

5414937033225

Bradley Cooper speelt rock ’n roll chef Adam Jones in het smaakvolle en sexy drama Burnt. Hij had ooit met zijn fantastische gerechten de culinaire wereld aan zijn voeten, maar verloor alles door zijn wilde leven met drank en drugs. Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, maar heeft hiervoor het beste team aan zijn zijde nodig, waaronder de beeldschone Helene (Sienna Miller). Zal het hem lukken om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelinster te verdienen?

In samenwerking met Remain in Light mochten wij een aantal DVD’s van Burnt weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was mee te doen met onderstaande prijsvraag en het juiste antwoord te geven.

Prijsvraag

Burnt is natuurlijk niet de enige film welke draait rondom eten of chefkok’s. Chefkok’s zijn de afgelopen jaren in sowieso populariteit flink toegenomen mede dankzij een flink aantal tv-programma’s. Wij wilden drie chefkok’s weten welke ook bekend zijn van tv? Juiste antwoorden waren onder andere Heston Blumenthal, Jamie Oliver, Lonny Gerungan, Gordon Ramsay, Herman den Blijker en nog veel meer

Uit de vele juist antwoorden hebben wij 2 winnaars mogen trekken.

RenataBrandhorst

&

Wilma

Gefeliciteerd!!! De DVD’s komen zo spoedig mogelijk jullie kant op.

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar