Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Café Society DVD-pakket actie

cafe_society_48050688_ps_1_s-low

New York, de jaren ’30. Terwijl hij steeds meer moeite heeft met het omgaan met zijn kibbelende ouders, zijn gangster-broer en de juwelenwinkel van de familie, verlangt Bobby Dorfman naar verandering van omgeving. En dus besluit hij zijn geluk in Hollywood te gaan beproeven. Hij gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom, een machtige agent voor filmsterren. Hij wordt al snel verliefd, maar helaas heeft het meisje al een vriend. Bobby neemt genoegen met een vriendschap – tot de dag dat ze bij hem voor de deur staat om te vertellen dat haar vriend het net heeft uitgemaakt. Bobby’s leven neemt plotseling een flinke wending, en dan ook nog eens een heel romantische.

Met Café Society keert Woody Allen weer op zijn vaste tijdstip terug met zijn jaarlijkse film. In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment Nederland mochten wij een mooi DVD-pakket weggeven met een aantal recente klassiekers van Woody Allen. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord op onderstaande vraag te mailen.

Prijsvraag

Dat Woody Allen een succesvolle filmmaker en schrijver is bewijzen zijn vier gewonnen Oscars. Als acteur is hij zelf slechts een keer genomineerd geweest en buiten alle vrouwelijke nominaties en winnaressen heeft slechts één man onder zijn regie een Oscar voor een acteerprestatie gewonnen. Weten jullie welke acteur dat was? Het juiste antwoord was natuurlijk Michael Caine voor zijn rol in Hannah and her Sisters

Uit de vele juiste antwoorden hebben we een winnaar getrokken en dat is

Batjaa

Gefeliciteerd!!! het pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar