Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Captain America: Civil War prijspakket actie

captain_america_civil_war_40043086_ps_1_s-low(1)

In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan. Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!

Voor een van de heftigste Marvel avonturen tot nu toe mochten wij in samenwerking met Disney een prijzenpakket weggeven inclusief 2 vrijkaarten. Om kans te maken hoefde je alleen mee te doen via onderstaand prijsvraag link.

Prijsvraag

Wij wilden simpel weten voor welk team jullie zouden zijn en de uitslag is als volgt:

63% van de deelnemers was verrassend genoeg voor Team Iron Man terwijl het toch een Captain America film betreft. Dit bewijst toch hoe populair Iron Man toch nog is

Wij feliciteren

MissHaley

Met het prijzen pakket en deze komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar