Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Cars 3 Prijzenpakket actie (Nu in de bioscoop)

Winnaars Cars 3 Prijzenpakket actie (Nu in de bioscoop)

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

We zijn alweer beland bij het derde Cars avontuur van Bliksem McQueen in wat misschien wel zijn grootste uitdaging gaat zijn. Wij mogen in samenwerking met Disney Nederland 2 prijzenpakketten weggeven met daarin een een stickervel en twee Cars sun shadescreens voor in de auto. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag 

Met Cars 3 is het derde avontuur van Bliksem McQueen in de bioscoop aangebroken, maar weten jullie ook een andere Pixar titel te noemen waar er een derde deel van is uitgekomen in de bioscoop? Het enige juiste antwoord is natuurlijk Toy Story, waarvan een vierde deel inmiddels is aangekondigd

Uit de vele juiste inzendingen hebben we inmiddels twee winnaars getrokken

Josh

&

Bradley

Gefeliciteerd!!! En heel veel plezier met jullie prijzen

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar