Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Central Intelligence prijzenpakketactie (Nu in de bioscoop)

central_intelligence_02038207_ps_1_s-low(1)

De film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

Twee van Hollywoods meest hardwerkende mannen bundelen hun krachten in deze actie-komedie welke vanaf 16 juni in de bioscoop draait. Wij mochten in samenwerking met Universal 2x een prijzenpakket weggeven met daarin een T-shirt en een reistas. Het enige wat je hiervoor hoefde te doen was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

De heren Hart en Johnson hebben het blijkbaar zeer leuk samen gehad want hun volgende project samen staat alweer op de planning. Onze vraag was dan ook in welke film zullen we deze 2 heren weer samen zien in de toekomst? Het juiste antwoord is uiteraard de remake/reboot van Jumanji

We hebben uit alle juiste antwoorden weer 2 winnaars mogen trekken

Ans

&

kombelpeter

Gefeliciteerd!!! Jullie prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

www.centralintelligencefilm.nl  

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar