Site pictogram Movie Addicts

Christmasmovielist40

Christmasmovielist40

Afgelopen jaar was een mager film jaar voor mij persoonlijk. Te weinig tijd, geen energie etc etc om mijn film jaar goed bij te houden. Eind van het jaar ben ik echter goed los gegaan thuis met een christmasmovielist waarop we uiteindelijk 41 titels zijn beland (begonnen bij 40 maar er vielen door omstandigheden wat titels af en er kwamen wat bij) De december maand werd uitgerekt en vanaf 5 december tot uiterlijk 6 januari (3 koningen) zouden we thuis deze 40+ titels er doorheen jagen. Oftewel een overdaad aan zoetsappigheid met veel bekende titels, maar ook wat hardere films welke niet zozeer de kerstgedachte uitdragen, maar wel afspelen rond deze feestdagen. Hieronder de lijst in volgorde van gekeken (niet gewaardeerd) en erachter of deze titels er volgende jaar nog steeds bij zijn. Mochten jullie nog titels missen, wees zo vrij om ze voor te stellen zodat ze komend jaar mogelijk ook erbij komen en de uitdaging uitgebreid wordt.

 1. I’ll Be Home For Christmas
 2. Gremlins
 3. The Night Before
 4. Home Alone
 5. Family Switch
 6. Jingle All The Way
 7. The Holiday
 8. Die Hard
 9. Fred Claus
 10. Kiss Kiss Bang Bang, Verdwijnt van de lijst want op een kerst pakje welke hoofdrolspeelster Michelle Monaghan uittrekt wijst niets erop dat deze film zich rond kerst afspeelt. Wel hele leuke film trouwens ;o)
 11. The Christmas Chronicles
 12. Love Actually
 13. Office Christmas Party
 14. The Noel Diary
 15. Klaus
 16. Elf
 17. Dr Suess: How The Grinch Stole Christmas
 18. The Muppet Christmas Carol
 19. The Nightmare Before Christmas
 20. Holidate
 21. Noelle
 22. Batman Returns
 23. Krampus
 24. Bad Santa
 25. Scrooged
 26. Just Friends
 27. Trading Places
 28. It’s A Wonderfull Life
 29. The Santa Claus
 30. Candy Cane Lane
 31. Go
 32. Arthur Christmas
 33. The Long Kiss Goodnight
 34. Last Christmas
 35. Love Hard
 36. Rise of the Guardians
 37. Spirited
 38. Fatman
 39. A Boy Called Christmas
 40. Annie, een klassieker welke altijd met kerst werd gekeken maar helemaal niets met kerst te maken heeft, oftewel volgend jaar niet op de lijst
 41. De bonustitel Violent Night

Een mooie lijst al zeg ik het zelf. Op naar de volgende en dat wordt weer een hele zoete, want we gaan aftellen naar Valentijnsdag oftewel na 6 januari tot en met 14 februari wordt er in huize movieaddicts alleen nog romantische films gekeken. Nu weer een mooie lijst samenstellen met 40 romantische titels en nee ze zullen niet allemaal een happy end hebben, maar zeg dat niet tegen mijn vrouw ;o)

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar