Site pictogram Movie Addicts

Christmasmovielist40

Christmasmovielist40

Afgelopen jaar was een mager film jaar voor mij persoonlijk. Te weinig tijd, geen energie etc etc om mijn film jaar goed bij te houden. Eind van het jaar ben ik echter goed los gegaan thuis met een christmasmovielist waarop we uiteindelijk 41 titels zijn beland (begonnen bij 40 maar er vielen door omstandigheden wat titels af en er kwamen wat bij) De december maand werd uitgerekt en vanaf 5 december tot uiterlijk 6 januari (3 koningen) zouden we thuis deze 40+ titels er doorheen jagen. Oftewel een overdaad aan zoetsappigheid met veel bekende titels, maar ook wat hardere films welke niet zozeer de kerstgedachte uitdragen, maar wel afspelen rond deze feestdagen. Hieronder de lijst in volgorde van gekeken (niet gewaardeerd) en erachter of deze titels er volgende jaar nog steeds bij zijn. Mochten jullie nog titels missen, wees zo vrij om ze voor te stellen zodat ze komend jaar mogelijk ook erbij komen en de uitdaging uitgebreid wordt.

  1. I’ll Be Home For Christmas
  2. Gremlins
  3. The Night Before
  4. Home Alone
  5. Family Switch
  6. Jingle All The Way
  7. The Holiday
  8. Die Hard
  9. Fred Claus
  10. Kiss Kiss Bang Bang, Verdwijnt van de lijst want op een kerst pakje welke hoofdrolspeelster Michelle Monaghan uittrekt wijst niets erop dat deze film zich rond kerst afspeelt. Wel hele leuke film trouwens ;o)
  11. The Christmas Chronicles
  12. Love Actually
  13. Office Christmas Party
  14. The Noel Diary
  15. Klaus
  16. Elf
  17. Dr Suess: How The Grinch Stole Christmas
  18. The Muppet Christmas Carol
  19. The Nightmare Before Christmas
  20. Holidate
  21. Noelle
  22. Batman Returns
  23. Krampus
  24. Bad Santa
  25. Scrooged
  26. Just Friends
  27. Trading Places
  28. It’s A Wonderfull Life
  29. The Santa Claus
  30. Candy Cane Lane
  31. Go
  32. Arthur Christmas
  33. The Long Kiss Goodnight
  34. Last Christmas
  35. Love Hard
  36. Rise of the Guardians
  37. Spirited
  38. Fatman
  39. A Boy Called Christmas
  40. Annie, een klassieker welke altijd met kerst werd gekeken maar helemaal niets met kerst te maken heeft, oftewel volgend jaar niet op de lijst
  41. De bonustitel Violent Night

Een mooie lijst al zeg ik het zelf. Op naar de volgende en dat wordt weer een hele zoete, want we gaan aftellen naar Valentijnsdag oftewel na 6 januari tot en met 14 februari wordt er in huize movieaddicts alleen nog romantische films gekeken. Nu weer een mooie lijst samenstellen met 40 romantische titels en nee ze zullen niet allemaal een happy end hebben, maar zeg dat niet tegen mijn vrouw ;o)

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar