Site pictogram Movie Addicts

Winnaars De Lego® Ninjago® Film winactie (Nu in de bioscoop)

Winnaars De Lego® Ninjago® Film winactie (Nu in de bioscoop)

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

De Lego Ninjago film is alweer de derde Lego film die uitkomt en beloofd wederom een zeer grappig en avontuurlijke film te zijn. Wij mogen leuke pakketten inclusief 6×2 vrijkaarten weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

In de LEGO® NINJAGO® Film schittert deze internationaal bekende acteur in de rol van Master Wu. Naast het zijn acteerwerk staat deze acteur vooral bekend om de baanbrekende stunts welke hij jarenlang zelf uitvoerde in zijn films. Weten jullie de naam van deze kung fu meester? Het juiste antwoord is uiteraard Jackie Chan

 

Uit de vele juiste antwoorden hebben we 3 winnaars getrokken.

Josh

&

Brad

&

Ferry

 

Gefeliciteerd!!! De prijzen zijn onderweg en wensen jullie veel plezier met de maskers en natuurlijk de film!!!!

Voor meer informatie check de website www.NinjagoFilm.nl

of volg de film via verschillende social media met #LEGONinjagoFilm

Keuring: 6jr, geweld, angst

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. © 2017 The LEGO Group.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar