Site pictogram Movie Addicts

De Nationale Bioscoopbon is het leukste cadeau in The Galaxy…

Speciaal ter gelegenheid van de bioscooprelease van Star Wars: The Force Awakens op 16 december a.s. brengt de Nationale Bioscoopbon vier unieke Limited Edition Star Wars: The Force Awakens-cadeaukaarten op de markt. Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist romantische avond uit cadeau. De Star Wars-cadeaukaarten zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij bijna 100 bioscopen en via www.bioscoopbon.nl. Vanaf vrijdag 4 december is de Star Wars: The Force Awakens-cadeaukaart bovendien ook bij alle 475 vestigingen van Primera te koop.

Het tegoed op de speciale Star Wars-kaart is 3 jaar geldig en kan behalve voor de nieuwe Star Wars-film besteed worden aan elke film naar keuze. De vier nieuwe Limited Edition Star Wars: The Force Awakens-cadeaukaarten worden bovendien geleverd in een speciale Star Wars-verpakking.

De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in The Galaxy…

Over de Nationale Bioscoopbon
De Nationale Bioscoopbon is dé bioscoopbon die de deuren opent van ruim 150 bioscopen én filmtheaters in heel Nederland waar men kan genieten van een filmvoorstelling naar keuze. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde tussen de 10,- en €150,-. De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.

Over Star Wars: The Force Awakens
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar een ‘Galaxy far, far away’ wanneer Star Wars terugkeert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.

In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow belangrijke rollen. De productie was in handen van Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk  en Tommy Harper en Jason McGatlin traden op als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt. De film is in Nederland vanaf 16 december 2015 in de bioscoop te zien.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar