Site pictogram Movie Addicts

Dead Space Halloween: line-up & fundraising Dierenambulance

Met groot enthousiasme kondigt Amsterdam Spook de line-up voor hun 16e en jaarlijkse Halloween-party aan! Het feest heeft elk jaar een nieuw thema en dit jaar staat in het teken van SCIENCEFICTION! Gasten kunnen een intergalactische line-up verwachten met meer dan 40 artiesten, dj’s & speciale gast-cosplayers, handgemaakte decor, creatieve kostuums en een authentieke Halloween-sfeer die je simpelweg nergens anders kunt vinden. Wat deze feesten onderscheidt van de rest? We HOUDEN van Halloween!

Dead Space Halloween party
21:30-05:00, 29 oktober 2016
Hotel Arena Amsterdam
Tickets: €26


Line-up artiesten & performers

De Xenomorph uit Zweden
Of je nu een Giger-fan bent of niet, dit. is. echt. verbazingwekkend. De intensiteit van deze award-winnende cosplayer kan met geen woorden beschreven worden. Gaap hem gedurende de nacht aan, en vergeet niet om op de foto te gaan als donatie voor ons goede doel, de Dierenambulance Amsterdam.

Luchtacrobaat & burlesque-danseres Twi‘lek
De griezelig lenige en bovennatuurlijk begaafde performer Eva Novakova zal deze Halloween stijgen naar moordende hoogtes.

Party Predators
We hebben deze Predators uit Rotterdam niet verteld dat er ook een Xenomorph komt. Tijd voor een weddenschap?

Alien-autopsie op locatie
Theatergroep HipSick uit Den Haag zorgt ervoor dat Halloween dit jaar extra sick wordt.

Alien Contact
Op Halloween brengen deze Amsterdamse steltenlopers je verbeelding op hol met hun buitenwereldse vaardigheden, op de Dead Space Sci-fi Halloween Party!

Studio Nepco & Artificial Happiness
Een fantasierijke groep van performers die deze Halloween hun griezeligste buitenaardse wezens loslaten in Dead Space.

Area 51 tricks & treats
Het is happy hour in Dead Space! Grijp het Area 51-team van wetenschappers
bij de lurven voor gratis shotjes & traktaties gedurende de nacht.

Dutch Garrison & Mandalorian Mercs
Het is geen echt scifi-feest zonder een horde Troopers en Mercenary-premiejagers! Ze zien eruit alsof ze net uit het bioscoopscherm zijn gestapt, dus vergeet niet om op de foto te gaan met de Star Wars-kostuumgroepen ‘The Dutch Garrison’ of ‘Mandalorian Mercs’ als bescheiden donatie voor ons goede doel, de Dierenambulance Amsterdam.

Dj line-up voor Dead Space Halloween party

Wannabe A Star
Amsterdams meest pakkende, sexy en vunzige deuntjes komen regelrecht uit de draaitafel van Wannabe A Star. Ze is terug als headliner, op verzoek van velen, met dance, happy hardcore & smerige beats om je botten op te bewegen.

Ravage!Ravage!
Maarten Nauw, de duivelse dj van de Dark Allies-feesten, neemt de draaitafel over met spookachtig duistere new wave, synth-pop, en electro sounds.

Vj & dj Alex Kaseta
Alex Kaseta, resident-dj van undergroundfeesten als Spellbound en verspreider van videokunst over de hele wereld, draait vurige en dansbare wave & synth music – met ballen.

Dj Dionysius
De buitenwereldse dj Dionysius draait zijn set met space electro, disco, 80s/90s en italopop in de ‘Mos Eisley Cantina‘ Star Wars-bar.

Dj Shirley Macholina
Model, styliste en iconische ROXY-dj Shirley Macholina (ook bekend als dj Hart) laat haar oneindige energie en eclectische mix van vuige disco, italo, club, electro en rock vrij in de ‘Mos Eisley Cantina‘ Star Wars-bar.

Kostuumprijzen!
Kleed je op je bloederige best om mee te dingen naar meer dan 500 euro aan geldprijzen & andere prijzen. De categorieën zijn: Origineelste Kostuum, Beste Groep/Duo en Best Volgens Thema Gekleed. Je moet binnen zijn vóór middernacht om mee te doen. De winnaars en tweedeprijswinnaars worden om 1:30 bekend gemaakt op het podium.

Scaring is caring
Deze Halloween zamelen we donaties in voor de Dierenambulance Amsterdam, die op vrijwilligers draait. Alle kleine beetjes helpen en je kunt op drie manieren doneren!
* Selecteer het ‘Party Animal’-ticket om een ticket met korting te ontvangen + doneer €15
* Ga gedurende het feest op de foto met cosplayers Xenomorph, Mercs of Dutch Garrison
* Bezoek www.dierenambulance-amsterdam.nl en doneer direct

Stalk Amsterdam Spook:
Twitter @AmsterdamSpook
Instagram @AmsterdamSpook #amsterdamspook
Facebook facebook.com/Halloween.amsterdam
Pinterest pinterest.com/amsterdamspook
Website www.amsterdamspook.com / www.halloweenamsterdam.com

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar