Site pictogram Movie Addicts

Death House wordt The Expendables van horror

In navolging van verlopen actiesterren die samen kwamen in The Expendables wordt er nu gewerkt aan aan Death House waarbij verschillende horror iconen samen komen in een bloedige strijd om te overleven.

Iconen als Robert Englund, Danny Trejo, Michael Berryman, Kane Hodder, Dee Wallace, Bill Moseley, Barbara Crampton, Doug Bradley, Ken Foree, Camille Keaton en Don Shanks zullen gaan schitteren in deze productie waarvan het script geschreven is door de inmiddels overleden Gunnar Hansen (de originele Leatherface). Regisseur Harrison Smith zegt over de film dat het een soort mix moet gaan zijn van de hardheid van Assault on Precinct 13, het bloederige en gruwelijke van Saw en het avontuurlijke van Jurassic Park.

Voorlopige Synopses:

In een ondergronds fort, wat men een soort Area 51 van het kwaad kan noemen, wordt het gevaarlijkste gespuis gevangen gehouden. Verschillende artsen experimenteren met de meest gevaarlijke gevangenen welke constant bedwelmd worden. Wanneer een explosie zorgt dat alle gevangen vrijkomen moeten de artsen en agenten aanwezig zien te ontsnappen. Hun enige weg lijkt ook meteen de meest gevaarlijke want ze zullen naar de diepste krochten van de gevangenis moeten trekken om de 5 meest gevaarlijk killers om hulp te vragen in hun strijd om te overleven. Maar of dit nou zo’n goed idee is……….

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar