Site pictogram Movie Addicts

Dragon Ball Super: Broly krijgt een bioscooprelease in Nederland

De nieuwste film in de razend populaire Japanse Dragon Ball reeks is vanaf 24 januari te zien

Dragon Ball, een van de meest populaire mangaseries uit Japan, komt met een nieuwe film die ook in de Nederlandse bioscopen te zien is. De twintigste film in deze reeks, DRAGON BALL SUPER: BROLY, wordt uitgebracht door distributeur Periscoop Film en is vanaf 24 januari te zien in o.a. Pathé en onafhankelijke filmtheaters. De film wordt in twee versies vertoond, de originele Japanse versie en een Engelse dub, beiden met Nederlandse ondertiteling.

De film DRAGON BALL SUPER: BROLY is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de characterontwerpen van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball mangaserie. Het is de eerste uit de serie Dragon Ball Super en de twintigste film in de gehele Dragon Ball reeks. De televisieserie, waaronder Dragon Ball Z, was lange tijd ook te zien op de Nederlandse televisie en welbekend onder de liefhebbers.

In deze film zullen de protagonisten Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly en gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen?

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar