Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD-actie American Honey (Vanaf 23 juni verkrijgbaar op DVD)

Winnaars DVD-actie American Honey (Vanaf 23 juni verkrijgbaar op DVD)

De 18-jarige Star (Sasha Lane) sluit zich aan bij een avontuurlijke groep jongeren die huis aan huis tijdschriften verkoopt. De groep wordt geleid door Krystal (Riley Keough) en doorkruist rebellerend en feestend de Amerikaanse Midwest in een busje. Onderweg valt Star voor de charmes van haar opstandige collega Jake (Shia LaBeouf). American Honey heeft reeds vele prijzen gewonnen, waaronder de Jury Prijs in Cannes en Beste Britse Onafhankelijke Film, Beste Regie en Beste Actrice (Sasha Lane) bij de British Independent Film Awards.

Ook wij waren eerder dit jaar onder de indruk van deze film welke een beeld schetst over een kansloze generatie jongeren in Amerika en hun zoektocht naar geluk en een beter leven. Wij mogen in samenwerking met Cinéart 3 DVD’s van American Honey weggeven en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Shia LaBeouf heeft op zijn jonge leeftijd al een turbulente carriere achter de rug zitten waarbij hij de laatste jaren zich meer toelegt op karakterrollen in veelal onafhankelijk gemaakte films. Kunnen jullie twee film franchises noemen waarin hij eerder een rol in heeft gespeeld? Indiana Jones (and the Kingdom of the Crystal Skull) en de eerste drie Transformer films waren de juiste antwoorden. Nymphomaniac was een tweeluik niet zozeer een franchise (laat Lars von Trier je nooit horen ;o)

Uit de vele juiste inzendingen hebben we drie winnaars getrokken

Sander

&

mimi1

&

Arie

Gefeliciteerd!!! De DVD van American Honey komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar