Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD- actie Dead Snow 2: Red vs Dead

Dead-Snow-packshots-image-Crop(1)

Martin dacht na de beslommeringen uit Dead Snow verlost te zijn van de zombies. Echter nadat hij bijkomt in het ziekenhuis heeft hij zijn arm weer terug, het is echter niet zijn eigen arm welke de doktoren weer bevestigd hebben. De zombies onder leiding van Oberst Herzog verlaten ondertussen de besneeuwde bergen omdoor te gaan waar ze destijds tijdens de 2de wereldoorlog mee gestopt waren het veroveren van Noorwegen. Martin welke het behoorlijk te stellen heeft met zijn moordlustige arm ziet maar één oplossing…. de hulp inroepen van de zombie squad met alle gevolgen van dien.

Dead Snow 2 was twee jaar geleden mijn favoriet van the Night of Terror en behoorde tot mijn top 3 van het gehele Imagine Fantastisch Film Festival dat jaar. Nu gaan we in samenwerking met Splendid Benelux de DVD van deze over the top komische zombiefilm weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Het gebeurd niet vaak maar met Dead Snow 2 wist Tommy Wirkola het origineel ruimschoots te overtreffen. Met name de humor is van een veel hoger niveau. Bekijk de trailer en vertel ons welke arm Martin kwijt was en is vervangen door de zombiearm. Het juiste antwoord is uiteraard zijn rechterarm

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken

Helma

&

Maurice

Gefeliciteerd!!!! De DVD van Dead Snow 2: Red vs Dead komt zo snel mogelijk jullie kant op.

 

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar