Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD-actie Kiki El Amor se Hace

kiki-el

Kiki, el amor se hace benadert seks en liefde met behulp van vijf verhalen: het getrouwde stel Paco en Ana willen de passie van hun seksuele relatie, lang verwaarloosd, nieuw leven in blazen; Jose Luis probeert de affectie van zijn vrouw Paloma, die na een ongeluk in een rolstoel terecht is gekomen, te redden; Ma Candelaria en Antonio willen ouders worden, maar zij blijft onbevredigd; Álex tracht Natalia’s fantasieën waar te maken, terwijl zij begint te twijfelen of hij haar ooit ten huwelijk zal vragen; en Sandra is een alleenstaande vrouw, midden in de zoektocht naar ware liefde. Allen beminnen, vrezen en onderzoeken hun diverse seksuele parafilieën en de verschillende kanten van seksualiteit, terwijl ze de weg naar geluk proberen te vinden.

Het weer wordt beter en de lente kriebels komen weer op en wij vonden het tijd worden om 2x de DVD van deze licht erotische relatiekomedie in samenwerking met Cinéart weg te gaan geven.

In Kiki, El Amor Se Hace komen naast de onzekerheden ook een aantal fetishes voorbij. Kunnen jullie 3 fetishes benoemen (de origineelste antwoorden maken kans op de DVD). We kregen vele bijzondere antwoorden, sommige uit de film sommige zelf opgezocht. Eproctofilie (opgewonden raken van winderigheid van andere mensen), Formicofilie (opgewonden raken van kleine insecten en ongewervelden zoals slakken, die over het lichaam kunnen kruipen), Menofilie (Opgewonden raken van de geur of smaak van een ongestelde vrouw), Dendrofilie (sexueel aangetrokken voelt tot bomen), Mucofilie Opgewonden raken bij het zien van een dikke snotneus.

Uit de vele reactie hebben we uiteindelijk 2 winnaars gekozen en dat zijn:

 

jkampmeijer

&

evelientjexx

 

Gefeliciteerd!!! En veel plezier met de film welke binnenkort bij jullie binnenkomt.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar