Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD-actie Rurouni Kenshin box

rurouni kenshin(1)

Het eerste deel tijdens mijn eerste bezoek aan het Imagine festival meegepikt en toen de vervolgen direct werden aangekondigd kon ik al niet wachten (maar moest dat wel 2 jaar doen) Gebaseerd op de Manga-comic verteld RuRouni Kenshin het verhaal van een voormalige moordenaar en samurai Kenshin. Heeft het moordende leven de rug toe gekeerd en leidt een zwervend bestaan. Zijn verleden achtervolgd hem echter wanneer iemand zich als hem voordoet en aan het moorden gaat. Hoe het verhaal verder gaat moet je zelf kijken maar het verhaal laat zien Kenshin tegenover steeds grotere uitdagingen komt te staan vol met prachtig gechoreografeerde zwaardvechtscenes .

In samenwerking met Splendid Benelux mochten wij 2x deze box weggeven welke goed is voor ruim 5 uur kijkplezier. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Aziatische films en Martial arts films zijn altijd zeer populair geweest bij Imagine. Sterker nog ze wisten er ook wel eens vandoor te gaan met de Silver Scream award de publieksprijs van dit festival. Wat is de laatste Aziatische titel welke er met deze prestigieuze prijs vandoor ging? Deze was stiekem tricky daar veel mensen Indonesië niet als Aziatisch zien. Het aparte is dat Indonesie uitgestrekt dat het is wel tot twee continenten behoort waardoor dus ook Aziatisch en daarom is The Raid de laatste Aziatische film welke ervandoor ging met de Silver Scream Award.

Ondanks de vele inzendingen moeten we de mensen die Kung Fu Hustle hadden aangegeven teleurstellen, gelukkig waren er genoeg mensen welke het wel goed hadden en en dus hebben we weer 2 winnaars  getrokken.

sprankje

&

Monique

Gefeliciteerd!!! De DVD-boxen komen zo snel mogelijk jullie kant op en wij wensen jullie veel kijkplezier

Trailers

Rurouni Kenshin

 

Kyoto Inferno

 

The Legend Ends

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar