Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD-actie Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

scout(1)

Drie scouts bundelen hun krachten met een ‘badass’ serveerster om ’s werelds meest onwaarschijnlijke team van helden te vormen. Wanneer hun rustige stad wordt geteisterd door zombies vechten zij voor de badge van hun leven. De scoutingvaardigheden van de helden worden behoorlijk op de proef gesteld wanneer zij de mensheid proberen te redden van de ondoden.

Afgelopen jaar een van de titels welke het meest in het oog sprong tijdens de Halloween Horrorshow waar de film op veel plekken voor het eerst te zien was. Deze melige Zomedie is nu uit op DVD en Blu-Ray en wij mogen hem in samenwerking met Triple P Entertainment en Universal Home Entertainment NL de DVD weggeven van deze melige Zomedie. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande vraag te geven en vergeet daarbij niet je gegevens goed in te vullen.

Prijsvraag:

Regisseur Christopher Landon heeft vooral schrijfwerk op zijn naam staan waarbij hij al meerdere scenario’s en scripts neer pende voor een serie horrorfilms. Wij willen uiteraard weten voor welke films dat was? Het juiste anwoord was uiteraard voor de Paranormal Activity serie(toch iets heel anders als het toch zeer vermakelijke Scout’s Guide to the Zombie Apocalypse.

 

Uit de juiste inzendingen hebben we weer 2 winnaars mogen trekken.

Spawn

&

aresma

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar