Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD actie Song To Song

Winnaars DVD actie Song To Song

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleid. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen. In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

Een bijzondere regisseur en een cast om je vingers bij af te likken en wij mogen in samenwerking met Cinèart 2x de DVD weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Terrence Malick staat bekend als een van de meest legendarische filmmakers en dat niet vanwege het maken van blockbusters. Nee, zijn kracht ligt in het afleveren van bijzondere films waarbij hij veelal een aparte verhaal en vertel structuur hanteert. Weten jullie ook met welke film hij meer dan 40 jaar geleden debuteerde? Het juiste antwoord is natuurlijk de klassieker Badlands

 

Monique

&

evelientjexx

Gefeliciteerd!!! De DVD’s komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar