Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD-actie The Admiral: Roaring Currents

 

In 1597 is Korea in oorlog met Japan wanneer er een gigantische vloot van de Japanners onderweg is om de strijd te beslissen. De gevallen Admiraal Yi (Min-sik Choi) aangesteld om met een vloot van 12 schepen de vijand te weerstaan. Maar wat kan hij beginnen tegen een vloot van meer dan 300 schepen?

Vorig jaar op het nippertje meegepakt en eerlijk is eerlijk de vergelijking met Michiel de Ruyter is snel gemaakt. Helaas voor Michiel de Ruyter is The Admiral deze film op bijna alle fronten de baas. Alleen met de hoofdrolbezetting kan Frank Lammers nog enigszins mee met de onnavolgbare Min-Sik Choi.

In samenwerking met Splendid Benelux mochte wij 2x de dvd van The Admiral: Roaring Currents weggeven. Om kans te maken hoefde je alleen mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Min-sik Choi is geen kleine naam in de Koreaanse cinema en heeft al vele awards gewonnen in Azië. Hij heeft dan ook al in een aantal klassiekers gespeeld die hier in het westen ook bekend zijn geworden. in 2013 is er van één daarvan jammerlijk een remake gemaakt en wij wilden weten welke titel dat was. Het juiste antwoord is uiteraard Old Boy of zoals sommige ook vermelden de originele titel Oldeuboi

Uit de vele juiste anwoorden hebben we twee winnaars mogen trekken

Ans

&

Osman

De DVD van The Admiral komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

 

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar