Site pictogram Movie Addicts

Winnaar DVD-actie The Gift (Nu verkrijgbaar op DVD)

the_gift_67000128_ps_1_s-low(1)

Simon (Jason Bateman) en Robyn (Rebecca Hall) zijn een gelukkig echtpaar met een perfect leven tot ze Gordo (Joel Edgerton), een oud-klasgenoot van Simon, tegen het lijf lopen. De onaangekondigde bezoekjes en mysterieuze cadeautjes van Gordo blijken een dieper luguber geheim te dragen. Robyn gaat op onderzoek uit en langzaam sijpelt een angstaanjagende geschiedenis tussen Gordo en Simon binnen. Wat als het verleden nog niet klaar met je is?

The Gift was vorig jaar in Amerika een surprisehit in de bioscoop en wist ook daarbuiten een sterke indruk achter te laten. Deze psychologische thriller wist bij veel mensen de juiste snaar te raken en wij mogen in samenwerking met Remain in Light 2x de DVD weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

 

Prijsvraag:

Joel Edgerton maakte met The Gift zijn regiedebuut voor een speelfilm. Hij is natuurlijk niet de eerste acteur die deze overstap heeft gemaakt, zijn tegenspeler Jason Bateman deed dat namelijk 2 jaar eerder. Met welke speelfilm maakte Jason Bateman zijn regiedebuut? Het juiste antwoord was uiteraard Bad Words

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars kunnen trekken

 

Rianne

&

Jans

Gefeliciteerd!! Jullie hebben de DVD gewonnen van The Gift en deze komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar