Site pictogram Movie Addicts

Winnaar DVD-actie Trainwreck (nu uit op DVD en Blu-Ray)

trainwreck-2d-dvd

Trainwreck is een romantische komedie die is geschreven door de Amerikaanse comédienne Amy Shumer (Inside Amy Shumer) die daarnaast ook de hoofdrol vertolkt. De film is geregisseerd door Judd Apatow die bekend is van zijn films als The 40 Year Old Virgin en Knocked Up. Het verhaal gaat over Amy Townsend (Amy Shumer) die als kind van haar vader geleerd heeft dat monogamie een onrealistisch ideaal is. Nu ze dertig is leidt ze een losbandig leven met veel drank en drugs. Ze is ervan overtuigd dat alle mannen net zo denken over monogamie als zij. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij onenightstands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners (Bill Hader) lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

Trainwreck is nu uit op DVD en Blu-Ray en wij mogen een dvd van deze leuke komedie weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Amy Schumer staat in Amerika vooral bekend door haar stand-up werk en wij wilden graag de titel van een van haar shows weten.

Antwoord

Gezien we het over het stand-up werk hadden van Amy Schumer en een show wilde weten (geen serie) kregen we eigenlijk best veel foute antwoorden want Inside Amy Schumer is in feite een tv-serie en geen stand-up show. De antwoorden Live at the Apollo en Mostly Sex Stuff waren onder andere juist en gelukkig waren er genoeg mensen met het juiste antwoord.

Sandra

Gefeliciteerd!!! De DVD komt zo snel mogelijk naar jouw kant op.

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar