Site pictogram Movie Addicts

DVD/Blu-Ray actie Blade Runner 2049

DVD/Blu-Ray actie Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Verder met o.a. Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdhi en Mackenzie Davis.

Ons filmisch hoogtepunt van 2017 is nu uit op DVD en Blu-Ray en wij mogen in samenweerking met Sony Home Entertainment Nederland zowel de DVD als de Blu-Ray weggeven van deze ijzersterke opvolger van de klassieker. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Blade Runner 2049 is genomineerd voor maar liefst 5 Oscars, Weten jullie ook hoeveel nominaties het origineel had binnen gesleept?

Mail je antwoord onder vermelding van Blade Runner naar win@movieaddicts.nl en vergeet daarbij niet je voorkeur voor Blu-Ray of DVD en je adres te vermelden

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar