Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD/Blu-Ray actie The Gringo

Winnaars DVD/Blu-Ray actie The Gringo

Harold (David Oyelowo) is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds harteloze en hebzuchtige bazen (Charlize Theron en Joel Edgerton) ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt de radeloze Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA.

Met Oscar winnaar Charlize Theron en de voor Golden Globes genomineerde Joel Edgerton en David Oyelowo heeft the Gringo een behoorlijk aansprekende cast. Wij mochten zowel de DVD als de Blu-Ray weggeven van deze vermakelijke misdaad-komedie. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag.

Australiers Joel Edgerton en zijn broer en tevens regisseur Nash Edgerton hebben samen meegewerkt aan een imposante filmreeks weten jullie ook welke? Het juiste antwoord was natuurlijk Star Wars

 

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 4 winnaars getrokken.

 

Maud4 DVD

&

gerrit DVD

&

vogelnest Blu-Ray

&

Redsu Blu-Ray

 

Gefeliciteerd!!! en de prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar