Site pictogram Movie Addicts

DVD Review Night School ( Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

Kevin Hart staat natuurlijk al jaren garant voor lachers in de bioscoop en sinds Girls Trip Is Tiffany Haddish ook definitief doorgebroken bij het grote publiek. Dat er een komedie met deze twee zou uitkomen was natuurlijk ook niet meer dan logisch.

Teddy (Kevin Hart) was een schoolverlater en wanneer hij een andere baan nodig heeft moet hij alsnog zijn diploma gaan halen. Op zijn oude middelbare school gaat Teddy naar avondschool, met zijn oude aartsrivaal als directeur wordt dit een flinke uitdaging. Een valse start met Carrie (Tiffany Haddisch) als juffrouw wordt het er ook niet veel beter op. Lukt het Teddy om alsnog zijn diploma te halen en hiermee zijn leven op orde te krijgen?

Kevin Hart, ik vind hem wel een van de grappigste en hard werkende acteurs die er momenteel is in Hollywood. Het gevaar is natuurlijk wel dat zijn humor eentonig kan gaan worden en dat men het wel gezien heeft nu hij in best veel films te zien is. Voor mij is dit nog zeker niet het geval, ook in deze film vond ik hem weer erg leuk en werkte voor mij bijna alle grappen en grollen. Zijn samenwerking met Tiffany Haddisch was on point. Zij voelden elkaar goed aan en de wisselwerking was briljant. Ik was meteen een groot fan van Tiffany Haddisch na het zien van Girls Trip, een film welke vooral dankzij haar een groot succes werd. Ook in deze film is zij wel degene die de meeste lachers op haar hand krijgt. Ze heeft een hele andere soort humor dan Kevin Hart, maar toch werkte het beide in de film en stoorde ik mij niet een moment aan een van de twee. Rob Riggle is meestal heel schreeuwerig en overstemmend, en kan ik nog wel wat moeite met hem hebben in een film. Maar hier totaal niet, hij was vrij rustig, maar wel grappig genoeg om mee te komen met de twee hoofdrolspelers. Ik vond dat de hele groep van de avondschool een leuke klik met elkaar hadden en dat maakte het een stuk leuker om naar te kijken. Wat ik vooral leuk vond was om Mary Lynn (24) Rajskub in een totaal andere rol te zien.

Is het een vernieuwende film? Nee zeker niet, maar hij is zeker wel vermakelijk en daar gaat het vooral om bij een komedie! Ik kan deze humor ook echt waarderen en dat maakt het al een stuk leuker om naar te kijken. Het was voor mij nog geen tranen over je wangen van het lachen (voor andere misschien wel), maar leuk en lachen is het zeker. Malcolm D. Lee scoort niet zo goed als dat hij deed met Girls Trip maar weet wederom een leuke komedie af te leveren met Tiffany Haddish. De leuke werking en klik tussen de acteurs maakt ook een hoop goed en daardoor voelen de bijna 2 uur die deze komedie duurt zeker niet te lang aan. Wil je een gezellig en feelgood avondje hebben, dan zit je met deze film wel goed.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar