Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD/Blu-Ray actie Emoji movie (Nu verkrijgbaar)

Winnaars DVD/Blu-Ray actie Emoji movie (Nu verkrijgbaar)

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s “normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Jailbreak. Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groot gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.

We beginnen het jaar kleurrijk met het weggeven van de Emoji film op DVD en Blu-Ray. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

We houden het simpel met de vraag: Wat is jouw favoriete Emoji? Uiteraard waren er geen foute antwoorden, maar de grote hoeveelheid reacties zorgde er wel voor dat we even goed moesten kijken welki Emoji het populairst was. Niet heel verrassend was de drol/poep het meest populair, daarnaast scoorde Hi-5 ook heel goed.

Uit de vele inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

marielle1981 DVD

&

Marina Blu-Ray

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar