Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD/Blu-Ray-actie Hardcore Henry

hardcore-henry-br

Je herinnert je niks. Misschien vooral omdat je net door je vrouw bent teruggebracht uit het land der doden. Ze zegt je dat je naam Henry is. Eén groot verschil: je bent nu een cyborg. Amper vijf minuten later word je onder vuur genomen en zie je hoe je vrouw gekidnapt wordt. Om haar te bevrijden moet je de strijd aangaan met Akan, de leider van een meedogenloos leger huurlingen, die de ultieme macht wilt grijpen. Bovendien bevind je je in Moskou, een stad waar je niemand kent en iedereen het op jou gemunt lijkt te hebben. Iedereen, behalve de mysterieuze Jimmy. Veel geluk Henry; het ziet er naar uit dat je het nodig zult hebben.
Misschien wel de meest energieke film van het jaar kwam eerder dit jaar uit op DVD en Blu-Ray en wij mogen dankzij Remain in Light zowel de DVD als de Blu-Ray weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te geven.
Prijsvraag:
Een enerverende film heeft een enerverende trailer met een net zo enerverende soundtrack, we maken het met de prijsvraag niet zo moeilijk dit keer. Kijk de trailer en laat ons weten welke artiest je hoort en met welk nummer (welke heel toepasselijk is voor deze film). Het juiste antwoord was natuurlijk Don’t Stop Me Now van Queen
Uit de vele juiste inzendingen hebben we aardig wat winnaars mogen trekken:
Lois (DVD)
&
naromi (DVD)
&
volrath (DVD)
&
joepjansen (Blu-Ray)
&
Dino (Blu-Ray)
&
henk321 (Blu-Ray)
Heel veel plezier met deze knallende actiefilm!!!!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar