Site pictogram Movie Addicts

Winnaars DVD/Blu-Ray-actie The Neon Demon

the-neon-demon-br

Met The Neon Demon vertelt Nicolas Winding Refn een horrorsprookje waarin schoonheid en obsessie een aantrekkelijke, maar verraderlijke cocktail opleveren. Het jonge, ambitieuze model Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde modellen, die koste wat het kost willen wat Jesse heeft. In Elle Fanning vindt Refn een nieuwe muze. Naast haar zien we Abbey Lee, Keanu Reeves en Christina Hendricks. Als het om schoonheid gaat is niemand te vertrouwen. Beauty isn’t everything. It’s the only thing.

Een van de meest bijzondere en duistere films van het jaar is nu uit op DVD en Blu-Ray en wij mogen in samenwerking met Cinèart zowel de DVD als de Blu-Ray weggeven van The Neon Demon. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Elle Fanning staat ondertussen volledig op eigen benen en is ondertussen haar zus Dakota Fanning (oa War of the Worlds) voorbij geschoten. Weten jullie in welke titels de zusjes beide te zien zijn geweest? De juiste antwoorden waren natuurlijk I Am Sam en Taken.

Uit de vele juiste antwoorden hebben we twee winnaars mogen trekken

nienke (Blu-Ray)

&

Michael (DVD)

Gefeliciteerd!!! de prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar